Aziatische noedels met kabeljauw en mango

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

De Markt staat bekend om haar grote aanbod aan diverse, maar bovenal super smaakvolle producten. Het creatief combineren van bijzondere marktproducten is dan ook extra leuk. De combinatiemogelijkheden met al het moois van de markt zijn eindeloos!

Vandaag op het menu: Oosterse noedels met mango & kabeljauw.

De verse kabeljauw van Vishandel Said in combinatie met een mooie, kwaliteits Mango van Van Eck zorgt voor een bijzonder en uniek noedel gerecht. En prettige bijkomstigheid: iedereen kan het in een handomdraai op tafel zetten!

Wat heb je nodig (2 personen):

250 g kabeljauwfilet van Vishandel Said

1 mango van Van Eck

3 eetlepels sojasaus

150 gram noedels

1 puntpaprika

Hoe Bereid je het gerecht:

  1. Schil de mango en snij deze door de helft.
  2. Gebruik een mixer of keukenmachine om van de mango een gladde saus te maken. Mix ½ mango samen met de sojasaus tot een gladde saus en breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij de overgebleven mango in kleine stukjes.
  4. Kook ondertussen de noedels gaar.
  5. Snijd de kabeljauwfilet in kleine stukjes en voeg naar eigen smaak peper en zout en/of aziatische kruiden toe
  6. Verhit een scheutje olie in de pan en bak de kabeljauw binnen circa 5 minuten gaar.
  7. Snijd vervolgens de puntpaprika in kleine, dunne reepjes.
  8. Giet de gekookte noedels af en dien het samen met de kabeljauw, mango & paprika stukjes op. Giet tot slot de mangosaus over het gerecht heen. Eet smakelijk!

Geef een reactie